Janakkalan Elopärinät 2020 – Kiitokset!

7.8.2020

Janakkalan ensimmäisistä Elopärinöistä on pian viikko. Tapahtuma onnistui loistavasti erityisesti järjestelyiden ja kävijämäärän suhteen. Sääkin suosi meitä.

Tapahtuman päiväosuuden aikana, klo 9-17 välillä, alueella vieraili n. 1200 henkilöä.  Illan pääesiintyjä, Petri Nygårdkin veti alueelle vielä hurjan määrän väkeä.  Alueelta poistui tapahtuman päätyttyä, n. klo 24:00 aikaan, lähes 950 henkilöä.

Tapahtumassa vältyttiin hienosti myös haavereilta ja loukkaantumisilta. Koko pitkän päivän aikana ensiapupisteeltä haettiin vain kolme (3) laastaria ja yksi (1) kylmäpussi. 

Haluamme kiittää teitä kaikkia mukana olleita ja tapahtumaa tukeneita tahoja.  Ilman teidän apuanne ja tukeanne tapahtuman järjestäminen ei olisi ollut edes mahdollista!

Palauteosio:

Uskomme, että teidän kaikkien mieleen jäi joitakin asioita tapahtumasta, niin positiivisia onnistumisia kuin jotain kehitystarpeita.  Olisimme kiitollisia, jos saisimme näistä joitain lyhyitä kirjauksia yksinkertaiselle lomakkeelle, joka löytyy:   www.jantu.fi     

Koostimme tapahtumassa mukana olleet toimijat yhteen. Samalle sivulle teimme tapahtuman käsiohjelmasta vielä netissä luettavan version.

Vuoden 2021 Pärinätapahtuma:

Otamme nyt hieman happea tässä kohtaa ja käymme yhdessä palautteita läpi.  Toki olisimme innoissamme, jos saisimme teidät kaikki mukaan Janakkalan vuoden 2021 Pärinätapahtumaan.  Siihen olemme tehneet ilmoittautumislomakkeen, jonka kautta voi lähettää yhteystietoja yms., jotka kerätään listaan mm. säännöllisen suunnittelutilanteen tiedottamista varten: https://bit.ly/parinat2021

Kaikki mahdolliset palautteet ja ilmoittautumiset voi lähettää myös sähköpostiin:  eloparinat@gmail.com 

Iso kiitos vielä Teille kaikille!

Janakkalan Nuorison Tuki ry’n ja tapahtumatiimin psta.,

Petri Hakamäki, p. 040 824 3727
Janne Viholainen, p. 050 4671446
Harri Aaltonen, p. 046 9232239

.

Tapahtumaa tukemassa mm.:

.

%d bloggaajaa tykkää tästä: