Janakkalan mopopaja

Lähetä sähköpostia Katso Instagram Vieraile Facebook

Mopopaja on avoinna: keskiviikkoisin klo 17-20
Osoite: Sisuvarastot, Kuumolantie 6, 14200 TURENKI
Ei liittymismaksua, jäsenmaksulla jäsenetuja: jäsenhakemuslomake

Taustaa:
Janakkalan mopopajan toiminta käynnistyi ensin kokeiluluonteisesti. Idea mopopajatoimintaa kohtaan syntyi keväällä 2017 somekeskustelun kautta. Ensimmäinen kokoontuminen pidettiin syyskuussa 2017, kun tiloiksi järjestyi Janakkalan kunnan Pajan metallityöverstas Turengin Taimistotiellä.

Alkuvuoden 2018 aikana Janakkalan kunnan Paja kuitenkin muutti toimitilojaan, kun paloasema muutti Rastikankaalle. Tässä kohtaa tila myöskin jäi pois käytettävien mahdollisuuksien joukosta. Alettiin etsiä uutta mahdollisuutta tiloille, joissa voisi järjestää toimintaa nuorille.

Nyttemmin Janakkalan Nuorison Tuki ry järjestää nuorille maksutonta Janakkalan mopopajaa. Toimintaa on lyhyitä joulun-uuden vuoden- ja kesän lomajaksoja lukuunottamatta ympäri vuoden.

Janakkalan mopopaja kokoontuu 1-2 kertaa viikossa Turengin Sisuvarastoilla, osoitteessa: Kuumolantie 6, 14200 TURENKI. Toiminta on ohjattua.

Toimintaympäristö Janakkalan mopopajalla on lämmin hallin nurkkaus, jossa on keskitetysti koottuna työkalut ja mahdollisuus toteuttaa erilaisia projekteja.

Työkaluihin olemme saaneet yrityksiltä ja yhteisöiltä avustuksia. Meillä on käytössämme mm. hiekkapuhalluslaitteisto.

Janakkalan mopopaja on laajentamassa toimintaansa myös Tervakoskelle. Haemme toimitiloja. Jos juuri sinä tiedät sopivan, voit olla yhteydessä yhdistyksen hallitusväkeen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: